Klinischredeneren.nl is opgezet om het onderwijs rondom klinisch redeneren vormgeven  te laten aansluiten bij de praktijk.

Wij geloven dat effectief onderwijs rondom het klinisch redeneren wordt bewerkstelligd door het delen van kennis en het accepteren van feedback. Niet alleen door onze toegewijde docenten, maar via een breed en innovatief platform waar zorgprofessionals, studenten, docenten en digitale experts hun ideeën delen en verder ontwikkelen.

We moedigen reacties en feedback van alle betrokkenen en de discussies die hieruit voortvloeien van harte aan. We leggen niet enkel de nadruk op feiten en evidence, maar ook de mythen en misinterpretaties omtrent diverse onderwerpen. Sinds vele jaren ontwikkelen wij relevante content waarmee nu de uitgebreide database van klinischredeneren.nl is gevuld.

U kunt reageren op content waaronder blogs, inhoudelijke artikelen en casuïstiek via de geïntegreerde commentaarfunctie. Een moderator beoordeelt uw commentaar alvorens deze geplaatst wordt. Wij kunnen helaas geen persoonlijke feedback leveren op uw commentaar.